Warme salade kip met avocado en korianderblad
Ingrediënten:
- 300 gram kipfilet
- 2 Avocado's
- 2 Tomaten
- 1 Rode ui
- 8 blaadjes korianderblad
- 4 el Crème Fraîche
- 2 tenen knoflook
- 3 gram zwarte Peper
- 10 gram Roomboter
Bereiding:
- Fruit de ui en knoflook in een beetje roomboter.
- Voeg de kipfilet en peper toe en bak in 5 minuten gaar. Snij ondertussen de tomaten in blokjes en 5 blaadjes korianderblad fijn en voeg toe aan de kip
- Roer 2 minuten mee en snij ondertussen de avocado's in blokjes en de rest van de korianderblaadje klein
- Verdeel het kipmengsel over twee borden, verdeel de blokjes avocado er overheen
- Schep op elk bord 2 eetlepels crème fraîche en maak af met de gescheurde korianderblad.