Warme salade kip met avocado en korianderblad

Ingrediënten:

  • 300 gram kipfilet
  • 2 Avocado's
  • 2 Tomaten
  • 1 Rode ui
  • 8 blaadjes korianderblad
  • 4 el Crème Fraîche
  • 2 tenen knoflook
  • 3 gram zwarte Peper
  • 10 gram Roomboter

Bereiding:

  • Fruit de ui en knoflook in een beetje roomboter.
  • Voeg de kipfilet en peper toe en bak in 5 minuten gaar. Snij ondertussen de tomaten in blokjes en 5 blaadjes korianderblad fijn en voeg toe aan de kip
  • Roer 2 minuten mee en snij ondertussen de avocado's in blokjes en de rest van de korianderblaadje klein
  • Verdeel het kipmengsel over twee borden, verdeel de blokjes avocado er overheen
  • Schep op elk bord 2 eetlepels crème fraîche en maak af met de gescheurde korianderblad.