Werken bij Texels

Wij zijn bij de Texelse Bierbrouwerij altijd op zoek naar enthousiast en gedreven talent. Bij voorkeur natuurlijk met dezelfde liefde en passie die wij voelen voor ons eiland en ons bier.

Karakteristiek, gedreven en hecht team

Als je voor Texels werkt, betekent dat niet alleen dat je werkt voor een brouwerij met een prachtige range aan bieren.. het betekent ook dat je onderdeel bent van een team van professionals. Een team dat voelt als een familie. En dat in een omgeving waar ontwikkeling en groei volop worden gestimuleerd.

Onze vacatures

Denk je dat je bij ons past en toegevoegde waarde kan bieden aan de groei en het succes van onze mooie brouwerij? Staat jouw droombaan hier niet bij? Solliciteer dan door middel van een open sollicitatie.

Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst

Ben jij onze nieuwe collega op de afdeling Technische Dienst? Woon je op Texel en fulltime beschikbaar? Kijk snel naar d…

Fulltime
MBO
Lees verder

Open sollicitatie

Wil jij onderdeel worden van het Texels team? Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan onze groei? Solliciteer dan di…

Fulltime
Lees verder

Onderdeel worden van een unieke brouwerij

Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laat graan groeien tot uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel. Meer lezen over onze unieke bieren?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan