Boek jouw Texels Beleving

We verwelkomen je graag in onze brouwerij. Via de kalender hiernaast kunt u een Texels Beleving (€12,50 p.p.) boeken.

Geef aan met hoeveel personen en wanneer je wilt komen. Ook kan je eventuele extra’s alvast boeken. De toegangsbewijzen ontvang je in je mail. Deze kan je op je smartphone tonen of je kan ze uitprinten.

Tijdens de Texels Beleving zijn huisdieren niet toegestaan.

Check ons corona-beleid

Boek je Texels Beleving

Maak je rondleiding nog aantrekkelijker met één van onderstaande opties. Deze extra’s gelden per persoon.

Geldende Covid-19 maatregelen

Wij hebben besloten het proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij tot in ieder geval 4 juni te sluiten in verband met het coronavirus. Dit betekent dat de geboekte Texels Belevingen niet door zullen gaan. Alle nieuwe reserveringen voor de Texels Beleving vanaf 5 juni worden, onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het coronavirus, geaccepteerd.

Wel is onze winkel en het terras bij het proeflokaal geopend, rekening houdend met de actuele corona- maatregelen. U bent van harte welkom!

Wij zijn geopend van:

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 10.30 uur tot 19.30 uur.

Hoe lang duurt een Texels Beleving?

Een Texels Beleving duurt ongeveer 45 minuten. Stel dat u heeft gereserveerd voor het bezoek van 11.00 uur, dan wordt u 15 minuten van tevoren verwacht bij de incheckbalie. U kunt dan al binnen in het proeflokaal plaats nemen. Om ongeveer 11.45 uur komt u terug na het verhaal van de gids en ontvangt u een proeverij in het proeflokaal.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan