Boek jouw Texels Beleving

Uitsluitend toegang met een geldig Coronatoegangsbewijs!

We verwelkomen je graag in onze brouwerij. Via de kalender hiernaast kun je een Texels Beleving (€12,50 p.p.) boeken. Hoe ziet een Texels Beleving eruit?

Geef aan met hoeveel personen en wanneer je wilt komen, boek eventueel koffie of fris vooraf en ontvang de toegangsbewijzen  in je mail. Wij vragen je 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis en zonder reservering mee op schoot, echter adviseren wij de Texels Beleving vanaf 18 jaar. Tijdens de Texels Beleving zijn huisdieren niet toegestaan.

Let op: De Texels Beleving wordt alleen in het Nederlands gegeven.

 

Check ons corona-beleid

Boek je Texels Beleving

Extra’s

Product Prijs Aantal
1,50

Een extra Texels Beleving ervaren?

Op Texel bieden een aantal horecazaken de aankomende tijd heerlijke 3-gangen menu’s aan  in combinatie met Texels speciaalbier. En Texels Speciaalbier in combinatie met heerlijk eten is een feest!  De actie is geldig van 1 november tot en met 23 december 2021.

Geldende Covid-19 maatregelen

Het Proeflokaal en de winkel zijn geopend. We houden extra rekening met meer ruimte voor u als gast, daarom is het Proeflokaal alleen toegankelijk voor gasten van de Texels Beleving. Het terras en de winkel kan u wel zonder reservering bezoeken. U kunt via de site uw Texels Beleving boeken. In verband met de ruimte in ons proeflokaal hebben wij de groepsgrootte beperkt. Kijk tijdens het reserveren goed of er nog voldoende plek is. Tijdens de Texels Beleving is uw huisdier niet toegestaan.

Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM en verzoeken ook onze bezoekers deze richtlijnen te volgen. U kunt op de website van het RIVM en de Rijksoverheid nalezen wat die richtlijnen zijn.

Wij zijn in het seizoen geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 18.00 uur. En op zaterdag van 10.30 uur tot 19.30 uur.

U bent van harte welkom!

Hoe ziet een Texels Beleving eruit?

We zijn trots op ons eiland en ons bier en delen dit enthousiasme graag tijdens de Texels Beleving.

We verwelkomen je  15 minuten voor aanvang van de reservering bij de ingang van het Proeflokaal. Daar zullen we je inchecken.

De beleving begint in het Proeflokaal. Hier nemen wij je mee in de wereld van de Texelse Bierbrouwerij. Via onze panorama met uitzicht op de bottelarij gaan we naar onze knusse filmzaal.

Na een totale beleving van ongeveer 45 minuten, sluiten we weer af in het Proeflokaal met een heerlijk proefplankje met verschillende Texels bieren en bijpassende hapjes.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan