Recept Mineola Tagliatelle
Ingrediƫnten:
- 30 gram olijfolie
- 300 gram kipfilet in reepjes
- 1 venkelknol in dunne reepjes
- 1 gele paprika in blokjes
- 1/2 rode paprika in blokjes
- 2 teentjes knoflook
- 400 gram tomatenblokjes
- 1/2 mineola
- 300 gram tagliatelle
- 100 gram Skiller wit
- 3 gram oregano
Bereiden
Verhit de olijfolie en bak hierin de kipreepjes 3 minuten. Schep ze uit de pan. Roerbak de venkel, paprika en knoflook 4 minuten. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de tagliatelle beetgaar.
Schil de mineola, haal de parten los van elkaar en snijd deze doormidden en voeg ze toe. Voeg ook de kruiden, bier, peper en zout naar smaak bij de groentesaus.
Serveer deze bij de tagliatelle.