Texels Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe een ambachtelijk gebrouwen tarwebier. Het is ook wel de trots van Texels; een tarwebier waaraan diverse moutsoorten en de karakteristieke bovengisting een volle smaak geven (alcohol 6,0%).

Texels Skuumkoppe assortiment

Snel naar:

  • |
  • |
  • |

De trots van Texel

De trots van Texels, tarwebier waaraan diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting een vollere smaak geven dan aan ander tarwebier. ‘Skuumkoppe’ noemen de strandjutters op Texel de witte koppen op de golven van de ruige zee rond dit bijzondere eiland. Skuumkoppe is dan ook een bier voor elk seizoen. Nagisting op fles en ongefilterd, met een beetje gist om het extra gul te laten smaken. Hier hoeft geen schijfje citroen bij. Puur, robuust, recht door zee: bier als Texel zelf.

Texels Skuumkoppe komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

In de prijzen

In de ‘Dutch Beer Challenge 2020’ heeft Texels Skuumkoppe zich wederom bewezen. Tijdens deze challenge heeft Texels Skuumkoppe een bronzen medaille behaald.

Lekker bij

Het beste geniet je van dit bier met je dierbaren dichtbij je. Daarnaast combineert Texels Skuumkoppe goed bij verschillende gerechten, zowel vlees als vis, maar ook bij salades. Eigenlijk overal wel bij dus.

Bestel Texels Skuumkoppe direct

Texels Skuumkoppe speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Skuumkoppe nog meer kunt kopen?

Nieuw! Texels Skuumkoppe, nu ook in blik

Onze trots, Texels Skuumkoppe, is nu ook verkrijgbaar in blik! Ideaal om mee te nemen naar het strand, barbecue of tijdens je wandeling! Je vindt Texels Skuumkoppe in blik bij jouw lokale horeca, slijter en supermarkt.

Texels blik Skuumkoppe speciaalbier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan