Texels Skuumkoppe

Tarwebier met een volle smaak. Hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. De trots van Texels (alcohol 6,0%).

Texels Skuumkoppe assortiment

Snel naar:

  • |
  • |
  • |

Karaktervol donker tarwebier

Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe is een bier dat bij ieder seizoen past. Een bier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf.

Texels Skuumkoppe komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

In de prijzen

In de ‘Dutch Beer Challenge 2020’ heeft Texels Skuumkoppe zich wederom bewezen. Tijdens deze challenge heeft Texels Skuumkoppe een bronzen medaille behaald.

Lekker bij

Het beste geniet je van dit bier met je dierbaren dichtbij je. Daarnaast combineert Texels Skuumkoppe goed bij verschillende gerechten, zowel vlees als vis, maar ook bij salades. Eigenlijk overal wel bij dus.

Bestel Texels Skuumkoppe direct

Texels Skuumkoppe speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Skuumkoppe nog meer kunt kopen?

Nieuw! Texels Skuumkoppe, nu ook in blik

Onze trots, Texels Skuumkoppe, is nu ook verkrijgbaar in blik! Ideaal om mee te nemen naar het strand, barbecue of tijdens je wandeling! Je vindt Texels Skuumkoppe in blik bij jouw lokale horeca, slijter en supermarkt.

Texels blik Skuumkoppe speciaalbier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan