Texels Beleving

Hoe ziet een Texels Beleving eruit?

We zijn trots op ons eiland en ons bier en delen dit enthousiasme graag tijdens de Texels Beleving.

We verwelkomen je 15 minuten voor aanvang van de reservering bij de ingang van het Proeflokaal. Daar zullen we je inchecken.

De beleving begint in het Proeflokaal. Hier nemen wij je mee in de wereld van de Texelse Bierbrouwerij. Via onze panorama met uitzicht op de bottelarij gaan we naar onze knusse filmzaal.

Na een totale beleving van ongeveer 45 minuten, sluiten we weer af in het Proeflokaal met een heerlijk proefplankje met verschillende Texels bieren en bijpassende hapjes.

Boek jouw Texels Beleving

Uitsluitend toegang met een geldig Coronatoegangsbewijs!

We verwelkomen je graag in onze brouwerij. Via de kalender hiernaast kun je een Texels Beleving (€12,50 p.p.) boeken. Hoe ziet een Texels Beleving eruit?

Geef aan met hoeveel personen en wanneer je wilt komen, boek eventueel koffie of fris vooraf en ontvang de toegangsbewijzen  in je mail. Wij vragen je 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis en zonder reservering mee op schoot, echter adviseren wij de Texels Beleving vanaf 18 jaar. Tijdens de Texels Beleving zijn huisdieren niet toegestaan.

Let op: De Texels Beleving wordt alleen in het Nederlands gegeven.

 

Check ons corona-beleid

Texels Beleving

Extra’s

Product Prijs Aantal
1,50

Een extra Texels Beleving ervaren?

Op Texel bieden een aantal horecazaken de aankomende tijd heerlijke 3-gangen menu’s aan  in combinatie met Texels speciaalbier. En Texels Speciaalbier in combinatie met heerlijk eten is een feest!  De actie is geldig van 1 november tot en met 23 december 2021.

Extra opties

Naast de Texels Beleving (à € 12,50) bieden wij u de extra optie om vooraf een kopje koffie/thee of fris (à € 1,50) te ontvangen. Zo kunt u tijdens het wachten al even heerlijk genieten van iets te drinken.

Plan je route

Snel je weg vinden naar onze brouwerij? Klik op de link onder het adres om naar Google Maps te gaan.

Tekening vuurtoren Texels

Texelse Bierbrouwerij

Adres: Schilderweg 214 b
1792 CK Oudeschild

Plan je route hier

Proef lokaal

Telefoon: (0222) 313 229
E-mail: proeflokaal@texels.nl

Openingstijden in het seizoen:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.30 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 10.30 uur tot 19.30 uur.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan