Texels StormBock

Rijk, intens en krachtig speciaalbier. Texels Stormbock is een ongefilterde gerstewijn, een tomeloze smaaksensatie met een rijk aroma en volle, evenwichtige zoete smaak. Het hoge alcoholgehalte zorgt voor een warm mondgevoel. Een bewaarbier voor langdurige rijping speciaal voor de ware liefhebber (alcohol 10%).

Texels Stormbock Speciaalbier met glas

Snel naar:

  • |
  • |
  • |

Intens & Krachtig Speciaalbier

Texels Stormbock is het zwaarste speciaalbier van Texels. Zoals een novemberstorm over het eiland Texel raast, geeft deze ‘gerstewijn’ een krachtige en tomeloze smaaksensatie. Een zogenaamde gerstewijn waar onze brouwers al hun inspiratie en vakmanschap op hebben los gelaten.  Daaraan dankt het zijn rijke aroma en volle, moutachtige, evenwichtig zoete smaak. Die zich bovendien in de fles blijft doorontwikkelen, want Texels Stormbock is het speciaalbier van Texels dat geen uiterste houdbaarheidsdatum kent. Precies: bewaarbier speciaal voor de ware liefhebber!

Stormbock van Texels komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 10 graden Celsius.

In de prijzen

Texels Stormbock valt ook in 2019 weer in de prijzen. Tijdens de verkiezing ‘Beste Bock bier’ werd Texels Stormbock beloond met een 2e prijs. Tijdens de ‘Dutch Beer Challenge 2018’ werd Texels Stormbock ook al beloond met een ‘Certificate of Excellence’.

Lekker bij

Texels Stormbock combineert goed met alle soorten kazen en diverse soorten chocolade bonbons.

Bestel Texels StormBock direct

Texels StormBock speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels StormBock nog meer kunt kopen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan