Texels Bock

Intens en gebalanceerd herfstbockbier. Texels Bock is ongefilterd herfstbier en dankt zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak aan 3 soorten cara-mout en geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel (alcohol 7,0%).

Texels Bock Speciaalbier met glas

Snel naar:

  • |
  • |
  • |

Intens & Gebalanceerd Herfstbockbier

Wanneer de dagen korter worden en de bomen op het eiland kleuren naar rood en goud, dan verheugt zich iedere liefhebber: het is weer tijd voor Bock. Texels bockbier is al veelvuldig onderscheiden als het lekkerste en beste van Nederland. Ongefilterd herfstbier dat zijn dieperode kleur en karamelachtige smaak dankt aan 3 soorten Cara-mouten en geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. Intense smaak gebalanceerd door langdurige rijping en een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk.

Texels Bock komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

In de prijzen

Tijdens de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland 2018’ werd Texels Bock beloond met een eervolle tweede plaats. Dit is niet de eerste keer geweest, al eerder gooide Texels Bock hoge ogen tijdens de verkiezingen voor Lekkerste en beste Bockbier van Nederland.

Lekker bij

Texels Bock smaakt heerlijk in combinatie met fenegriek kaas en amandelen met rooksmaak.

Bier-spijs combinatie - Kaas met Texels speciaalbier

Bestel Texels Bock direct

Texels Bock speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Bock nog meer kunt kopen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan